Få strålande hud med hjälp av massage

Att få en riktigt bra massage är otroligt skönt, men visste du att en massage även kan få din hud att stråla? Under corona är det dock många som undviker att gå och få massage på grund av rädsla för smitta, men som tur är finns många sätt att fixa en härlig massage hemma.

Massage stimulerar lymfsystemet och för bort slaggprodukter. När det sker lämnas din hud i ett strålande skick. Det sägs till och med att du kan slippa rynkor med LGB-terapi, även kallad rynkmassage. Vill du undvika att besöka salonger i dessa tider? Då finns massor av hjälpmedel som gör att du kan få en efterlängtad massage i hemmet. En av de senaste innovationerna är så kallade massagepistoler. Dessa ska underlätta återhämtning i musklerna och stimulerar dessutom blodcirkulationen. Bra blodcirkulation är något vi vet ger strålande hy. Märket Hyperice har en massagepistol av hög kvalitet. Om du känner dig sugen på att investera i en borde du verkligen titta på denna apparat.

Välmående syns i ansiktet

Förutom att massage mekaniskt stimulerar ditt lymfsystem och din blodcirkulation så lämnar den dig också med ett stort välmående. När vi mår bra tenderar vi som en trevlig bieffekt att se bättre ut. När du får massage av någon annan frigörs oxytocin som är ett hormon som får dig att känna lugn och avslappning, helt enkelt ett må bra-hormon. I den här artikeln kan du läsa om ytterligare några anledningar till varför det är en god idé att ta en massage. Kom ihåg att det är viktigt att investera i ditt välmående.

Vikten av god blodcirkulation för hyn

När blodcirkulationen inte fungerar som den ska får vi kalla händer och fötter. Ansiktet kan också se blekt och glåmigt ut. Genom att unna dig massage, gärna med en smart hemmaprodukt som en massagepistol, främjar du din blodcirkulation. Du kommer snart märka hur välgörande det är när du ser hur din hy strålar. Alla har inte råd att gå och ta massage. Då är det viktigt att komma ihåg att många arbetsplatser erbjuder friskvårdsbidrag som är ämnat för just detta. Var noga med att inte låta ditt friskvårdsbidrag brinna inne utan utnyttja det till något som du mår bra av, till exempel en välgörande massage.