Vårdande trender inom kosmetik och hår

Skönhet kommer visserligen inifrån, men det finns vissa saker som kan hjälpa oss att känna oss vackra. Friskt, glänsande hår och ren, klar hy är något många eftersträvar. För att uppnå detta behöver man tänka långsiktigt och inte slita för mycket på håret eller använda smink som täpper igen porerna. Men många vill även känna sig vackra under tiden. Därför har det blivit mer och mer populärt med alternativ som både vårdar på längre sikt och ser bra ut här och nu. Man behöver inte längre välja mellan att känna sig vacker idag eller i framtiden.

Dagens vårdande produkterHand of make-up master, painting lips of young beautiful model. Make-up in progress.

Traditionellt smink har en tendens att täppa till porerna vilket kan orsaka akne och oren hy. Nuförtiden finns det smink som till och med är bra för huden, till exempel mineralprodukter. Samma revolution har skett inom hårvård. För att få ett friskt och glänsande hår är det viktigt att inte slita på håret i onödan, men många vill ändå kunna styla håret. Om du lär dig Torka håret på rätt sätt behöver du inte oroa dig för att det slits. Med rätt produkter och teknik är det även möjligt att använda plattång och locktång för att styla håret utan att slita på det alltför mycket.

Hur du skyddar håret maximalt

Det viktiga när du stylar ditt hår är att du använder så låg värme som möjligt och använder produkter som verkligen skyddar håret. Kevin Murphy gör populära hårvårdsprodukter som ligger helt rätt i tiden med sina vårdande ingredienser. Flera av stylingprodukterna innehåller värmeskydd så du kan välja produkt efter vilken effekt du vill ha. Smooth again är en skyddande lotion som motverkar frissigt hår för den där släta, friska looken. Untangled är en vårdande lotion som både skyddar och vårdar håret, samtidigt som den gör ditt hår lätt att reda ut. Inga produkter är djurtestade och många av produkterna är helt veganska.