Framtidens mode: Matcha sminket med din mobil eller padda

Nya modet knackar på! Smink och teknik blir din nya, attraktiva image!

Vem är du? Din nya stilsäkra personlighet hänger på tekniken!

Skapa din nya image

Hur vi sminkar oss är individuellt utifrån smak, hudtyp och våra kroppsliga färger. Ofta väljer man en ögonskugga och ett läppstift som matchar kläder och accessoarer, men det går att bygga den individuella imagen mycket starkare än så.

Är du en person som vill sticka ut, eller föredrar du att inte synas så mycket? Det spelar ingen roll, du kan uppnå en stilsäker och behaglig look med de färger som passar dig. Det tongivande när du skapar din nya image är matchningen i färg och form mellan ditt smink och den teknik du använder. Teknikens design och branding spelar roll, och även de färger som både utrustning och display har – Apple har utmärkta färgsättningar på sina produkter för att bygga en personlig image. Exempelvis har Iphones och Ipads hög potential att matchas med dina färgval, de håller hög kvalitet även begagnade. Ta en titt hos mresell.se för att välja ut något läckert begagnat till toppenpris.

Tänk dig tre faktorer som du matchar:

  • Ditt ansikte, färgval på smink.
  • Din Apple-produkt, färgval på skal, skärm och display.
  • Det statement du vill göra med din look.

Matchning med Apple

Ett exempel på matchning är kvinnan som vill ge ett kaxigt men lättsamt, stilrent intryck med ett stänk av frihetskänsla. Det ljusblå, lätta och lite molniga är förknippat med frihet och detta kan vara länken mellan sminket och exempelvis Ipad 4 Mini. Om du har ljus hy lägger du en lätt ljusblå ögonskugga som matchar ett ljusblått skal och en molnig, vacker display. Det finns rosiga cremer för kinderna och ett mycket ljust läppstift, lite rödton men mest läppglans. Matcha med en vit polo och ge tyngden åt din stil med en kavaj.